Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  1. Με χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος τραπεζικών συναλλαγών. Η περίοδος ισχύος της δυνατότητας αυτής είναι μικρή για λόγους ασφαλείας και μόνο. Μετά την λήξη προθεσμίας χωρίς πραγματοποίηση της πληρωμής, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.
  2. Με αντικαταβολή, πληρώνετε στον courier κατά την παράδοση των προϊόντων. Σ’ αυτήν την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 2 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) Στην περίπτωση αυτή δεν γίνονται δεκτές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες καθώς οι courier δεν φέρουν το αντίστοιχο POS μηχάνημα.
  3. Με  κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Σε περίπτωση που ο πελάτης διαθέτει διαφορετική τράπεζα από αυτήν που συνεργαζόμαστε τότε θα πρέπει να επιβαρυνθεί τα έξοδα προμήθειας τραπεζών. Για την αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα πρώτα τον αριθμό της παραγγελίας σας, έπειτα το επώνυμο και κατόπιν το όνομα σας.
Close Το καλάθι μου
Close Είδατε πρόσφατα
Close
Close
Categories