Τρόποι αποστολής

Η Doretta Fashion  σας αποστέλλει τα προϊόντα της συνεργαζόμενη με την ταχυμεταφορικές & μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Οι παραγγελίες εκτελούνται σε διάστημα από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες από την πλευρά της εταιρείας και παραδίδονται σε εσάς από την συνεργαζόμενη μεταφορική μας εταιρεία.

Σε περίοδο εκπτώσεων ή δυσμενών καιρικών συνθηκών , η αποστολή και παράδοση μπορεί να παραταθεί κατά 3 περίπου εργάσιμες ημέρες.

Τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ άνω των 39 ευρώ. Αν η παραγγελία σας είναι κάτω των 39 ευρώ επιβαρύνεστε το ποσό των 2.5 ευρώ. Η αντικαταβολή χρεώνεται το ποσό των 2 ευρώ για όλες τις παραγγελίες . Η κατάθεση στην τράπεζα ή πληρωμή μέσω κάρτας δεν επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση ως επιλογή μεθόδου πληρωμής ως ισχύει για την χρέωση με αντικαταβολή.

Με την επιβεβαίωση και αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε email με αναλυτικές πληροφορίες για την παραγγελία σας. Παρά το γεγονός ότι έχουμε λάβει κάθε δυνατή μέριμνα για την ενημέρωσή του site σχετικά με τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει το ενδεχόμενο λόγω όγκου παραγγελιών να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος, ακόμη και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Σε αυτή την περίπτωση, θα ενημερωθείτε άμεσα προκειμένου να βρεθεί λύση βάσει των αναγκών και των επιθυμιών σας.

Στις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Το καλάθι μου
Categories